تابلوی اعلانات

96/04/10

96/06/02

96/06/09

مستدعی است کلیه دانشجویان گرامی طبق تقویم آموزشی نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند ،تا درروند ثبت نام از بروز هرنوع مشکلی جلوگیری شود.

*تذکر:

1-جهت ثبت نام و اطلاع ازدروس ارائه شده به سايت دانشگاه مراجعه فرمائيد

2- واریزی شهریه ثابت قبل از ثبت نام الزامی است (واریزی اینترنتی امکانپذیر است )

3- واریزی شهریه متغیر  قبل از حذف واضافه الزامی است (واریزی اینترنتی امکانپذیر است )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اطلاعيه ها

نکات مهمی که دانشجویان مقطع كارشناسي ارشدلازم است ، قبل از فارغ التحصیلی رعایت نمایند

"تكميل پرونده تحصيلي"

1-ارائه تاییدیه تحصیلي وريزنمرات مقطع كارشناسي .(چنانچه مقطع قبلي كارشناسي ناپيوسته  بوده است ريزنمرات كارداني نيز الزامي است )
2- گذراندن دروس وصایا ي  امام (ره )و اندیشه اسلامی 2 برای تمامی دانشجویان (ورودی قدیم و جدید)چنانچه در مقاطع قبلی نگذرانده باشند.

3-گذراندن 12واحددروس جبراني براي دانشجوياني كه رشته تحصيلي مقطع كارشناسي ارشدايشان بارشته تحصيلي مقطع كارشناسي تجانس نداشته باشد.
نکته: دانشجویان می توانند جهت اطلاع از موجود بودن مدارک بالا در پرونده خود به بایگانی آموزش مراجعه نمایند.
عواقب عدم رعایت موارد فوق بر عهده دانشجو می باشد

نکته : دانشجویانی می توانند از پایان نامه خود دفاع نمایند که شرایط ذیل را داشته باشند :

1.      گذراندن تمام دروس اصلی ،  اختیاری ، جبرانی ( وصایا  ، اندیشه اسلامی 2 و ...) و با معدل کل 14 به بالا.

2.     گذشتن 6 ماه از تصویب پروپوزال.

3.     داشتن کد پایان نامه.

4.تکمیل کردن فرم اعلام آمادگی(امضا گرفتن از استاد راهنما ، مشاور و...) ،فرم ب ، فرم 13 و تحویل به گروه مربوطه .

قابل توجه دانشجويان گرامي كه در ترم تابستان ثبت نام نموده اند

روزهاي فعال خوابگاه خواهران در ايام هفته روزهاي سه شنبه –چهارشنبه –پنج شنبه داير ميباشد

قابل توجه متقاضيان دريافت وام دانشجويي

به اطلاع كليه دانشجويان گرامي مي رساند ، جهت ثبت درخواست وام بلندمدت بعد از فراغت از تحصيل تا پايان مردادماه به سايتwww.SWF.ir   مراجعه نمايند.

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند ،جهت انجام امور اداری و آموزشی از روزهای یکشنبه تا پنجشنبه مراجعه نمایید.

كليه دانشجويان كارشناسي ارشد مهندسي برق و كامپیوتر جهت اطلاع از اخبار ، اطلاعيه ها ، زمان ارائه درس سمينار و پروژه‌هاي درسي به آدرس زير مراجعه نمايند

نام استاد

نام گروه آموزشی

روز و تاریخ عدم تشکیل کلاس

برنامه كلاسهاي جبراني

نام درس

روز و تاريخ كلاس جبراني

گروه آموزشي

استاد

Archive

خدمات الكترونيكي

اطلاعيه های مهم

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند

روز چهارشنبه مورخ 94/12/12 اداره فارغ التحصیلان تعطیل می باشد.

لذا خواهشمند است در این تاریخ برای امور فارغ التحصیلی مراجعه نفرمایید.

با تشکر

اداره فارغ التحصیلان