پيام ولايت

مردم در گروه‏های گوناگون مردمی با اراده و عزم راسخ ملّی مي توانند نقش‏ آفرينی كنند. مسئولين هم برای اينكه بتوانند كار را به‏درستی پيش ببرند، احتياج به پشتيبانی مردم دارند. آنها هم بايستی با توكّل به خدای متعال و با استمداد از توفيقات و تأييدات الهی و كمك مردمی، مجاهدانه وارد ميدان عمل بشوند؛ هم در زمينه‏ی اقتصاد و هم در زمينه‏ی فرهنگ ... لذا من شعار امسال را و نام امسال را اين قرار دادم: «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملّی و مديريّت جهادی»

تابلوی اعلانات

----------------------------------------------------------

موضوع

شروع

پایان

ثبت نام نیمسال اول 94-93

15/6/93

19/6/93

كلاسهای نیمسال اول 94-93

29/6/93

19/10/93

امتحانات نیمسال اول 94-93

20/10/93

30/10/93

ضمناً ثبت نام نیمسال اول 94-93 به تفكیك ورودی و طبق زمانبندی زیر انجام خواهد پذیرفت:

15/6/93

ورودی‌های 88 و ماقبل

16/6/93

ورودی‌های  89

17/6/93

ورودی‌های 90

18/6/93

ورودی‌های 91

19/6/93

ورودی‌های 92

قابل توجه دانشجویانی كه در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در نیمسال اول 94-93 نشده‌اند
ثبت‌نام با تاخیر در روزهای پنجشنبه و جمعه (20 و 21 شهریور 93) امكان‌پذیر خواهد بود.

زمان ثبت نام با تاخیر تا دوشنبه 93/6/24 تمدید شد

.

كليه دانشجويان كارشناسي ارشد مهندسي برق و كامپیوتر جهت اطلاع از زمان ارائه درس سمينار و پروژه‌هاي درسي به آدرس زير مراجعه نمايند

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------