آرشیو خبر

قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان نهایی مقاطع کاردانی و کارشناسی براساس سوابق تحصیلی در نیمسال اول سال تحصیلی 1400 - 1399 دانشگاه آزاد اسلامی

برنامه زمان بندی حذف و اضافه نیمسال مهر99

Copy of UnitSelectTimeSheet.png

آغاز ثبت نام وام های دانشجویی از ۱۵ مهر/ افزایش وام های دانشجویی

معاون امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم:

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند ؛ در صورتی که موفق به انتخاب واحد نشده اید ، می توانید با مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با دانشگاه نسبت به انتخاب واحد خود اقدام نمائید.

IMG-20200928-WA0011.jpg

راهنمای کاربری سیستم جامع آموزشیار

برای دریافت راهنمای کاربری سیستم جامع آموزشیار، اینجا را کلیک کنید.

ارتباط با پشتیبانی سامانه آموزشیار

WhatsApp Image 2020-09-27 at 13.28.07(1).jpeg

اطلاعیه مهم انتخاب‌ واحد

۱-حداقل واحد اخذ شده ۱۲ واحد میباشد و اگر کمتر اخد کنید ترم شما حذف میشود. مگر در شرایطی که کمتر از ۱۲ واحد باقیمانده دارید.

۲-حداکثر واحد قابل اخذ:

ثبت نام به منظور شرکت در مصاحبه دکتری با آزمون و بدون آزمون ویژه استعداد‌های درخشان دانشگاه آزاد تا ساعت ۲۴ امروز ، شنبه ۲۹ شهریور تمدید شد.

مهلت ثبت نام به منظور شرکت در مصاحبه دکتری با آزمون و بدون آزمون (ویژه استعداد‌های درخشان) دانشگاه